fb
Ревюта

Коледни изненади с Дора

1 мин.

kolednafiesta3-187x270Дора Изследователката, любима на повечето мъници, ни кани да усетим магията на предстоящите празници с цели две книжки – “Коледа иде!” и “Коледна фиеста”. И двете по свой начин приканват децата да учат любопитни неща за празника, развихряйки тяхното въображение и творческо вдъхновение.

Книжката “Коледна фиеста” е в модерния напоследък огромен формат – чанта с дръжка. В нея се разказва за подготовката на Дора и Ботичко за празниците, а малките читатели имат възможността сами да оцветят героите и да ги украсят с някои от стоте стикера, включени в книгата.

“Коледа иде!” също е с картинки за оцветяване, но в нея ще откриете цяла история за пътешествието на Дора назад и напред във времето. Тя и приятелите й искат да помогнат на Лисанко-Хитранко да стане по-добър и да научи повече за Коледа, за да получи своя подарък от добрия старец. И в тази книжка читателите могат да развихрят творческото си въображение и да облекат на любимите си герои дрешки в каквито си пожелаят цветове. Стикерите в края на книжката също ще спомогнат за забавлението на децата през студените коледни дни.

Не ни остава нищо друго, освен да ви пожелаем весели празници и много щастливи детски усмивки!

Текстът е публикуван първо в сайта „Детски книги