fb
БългарияНовини

Лятно литературно четене на сцената на клуб „Журналист“

2 мин.

Клуб „Отвъд кориците“ и Tetradkata.com организират лятно литературно четене на сцената на клуб „Журналист“.

Свои стихотворения и разкази ще прочетат Ивайло Диманов, Александър Цонков, Боряна Богданова, Георги Славов, Денис Олегов, Доротея Луканова, Калоян Христов, Лъчезар Йорданов, Любомир Кючуков. Освен да чуят нови произведения от авторите на двете платформи, всички присъстващи ще могат да се включат и да прочетат свои произведения.

„Отвъд кориците“ е литературен клуб създаден през 2014 г. Целта на организацията е да обедини поети и писатели и да дава поле за изява на прохождащи автори в литературния свят. Клубът организира различни събития като отворени дискусии, литературни четения, срещи с утвърдени писатели и поети и др. От 2017 г. функционира електронният вестник „Отвъд кориците“.

Tetradkata.com е интернет платформа за литература и изкуство. Създаден на 30 ноември 2017 година, сайтът предлага на читателите богато съдържание от поетически, белетристични, есеистични, езиковедски текстове, както и рецензии на нови филмови заглавия, ревюта на книги, преводи на художествени произведения и др. Основна цел на “Тетрадката” е да побира в „страниците” си текстове от разнообразни жанрове и стилове.

Литературното четене ще се проведе на 20 август с начален час 19:00 ч. Входът е свободен.

Вижте още:

10 известни книги и историите на техните заглавия

15 цитата, с които да започнеш деня си и да издържиш до края

Дестинации за литературни пътешественици

Как ни променят книгите

Първи изречения, които ще те накарат да прочетеш цяла книга

12 книги за силни жени, които ще ви вдъхнат увереност

Източник на снимката: Клуб „Отвъд кориците“