fb
БлогБлогове

Любовта е театър – кой спечели в конкурса

1 мин.
БлогБлогове

Любовта е театър – кой спечели в конкурса

1 мин.

Дойде време да обявим и победителя в конкурса за есе за студенти на тема „Любовта в театъра“ или „Любовта е театър“ , който Продуцентска къща „Арт Кейс” съвместно с „Аз чета” обявиха през октомври. Журито единодушно излъчи тримата победители, които са:

Първо място за Боряна Нейкова – студент I курс във Факултета по журналистика и масова комуникациа в СУ „Св. Климент Охридски”. Боряна получава парична награда от 200 лв., 2 покани за премиерата на „Любов по италиански” на 10 ноември и публикация на авторския й текст в „Аз чета”, сп. Капитал Light и фейсбук групата „Пътеводител на театралния стопаджия”.

На второ място бе класирана Яна-Ивана Бояджиева, която получава парична награда от 100 лв. и 2 покани за едно от следващите представления на постановката.

Почетната трета позиция журито даде на Стефани Евгениева – тя получава парична награда от 50 лв и 2 покани за едно от следващите представления на „Любов по италиански”.

Премиерните представления на „Любов по италиански” с режисьор проф. Снежина Танковска и Калин Сърменов и Емануела Шкодрева в главните роли са на 9 и 10 октомври от 19.00 ч. на сцена „Сълза и смх“ на Народния театър.