fb
БългарияНовини

Седмото издание на конкурса за кратък разказ „Под върха“ стартира

1 мин.

Софийски планински клуб стартира седмото поредно издание на конкурса за кратък разказ „Под върха“ с медийната подкрепа на „Аз чета“. До 23:59 ч. на 15 януари 2022 г. всеки желаещ да се включи може да изпрати свой разказ през сайта на конкурса. Всички изпратени разкази до 23:59 ч. на 24 декември 2021 г. ще участват в надпреварата за награда на публиката.

По отношение на условията за участие организаторите съобщават: Няма ограничение за пол, възраст или практикуван спорт на участниците, стига действието на разказите да се развива там горе, в Планината, за която всички мечтаем, докато стоим в града. Единственото ни условие е изпратените разкази да не са били награждавани в други конкурси.

Най-добрите творби ще бъдат избрани от 5-членно жури, като освен предметни, ще има и парични награди. Партньори на седмото издание на „Под върха“ са „Аз чета“, ИК „Хермес“, Doppelherz Bulgaria, Flow Cacao и „Сладколюбница Mariya’s. Повече за условията и актуална информация може да откриете във Фейсбук събитието на конкурса.

[ + ]