fb
БлогБлогове

„Между редовете с…“ новата ни рубрика за родители и техните читателски истории

1 мин.

Имаме дълга, много дълга традиция в това да показваме полезни практики за родители, които да възпитават любов у своите деца. Традиция, която вече живее собствен живот на страниците на сайта „Детски книги“. Рубриките „Аз чета с мама“ и „Как четат бащите?“ са сред най-четените на DetskiKnigi.com, както също и авторската рубрика на детската писателка Весела Фламбурари „Когато детето чете“.

Време е да направим и следващата стъпка – разказването на още лични истории, свързани с родителството и четенето сред децата. Като част от партньорството ни с медийната група „Инвестор“ около тяхната кампания „Забавното четене“ започваме рубриката „Между редовете с…“. В нея ще представяме как възрастни и деца четат заедно вкъщи (или навън – изобщо, навсякъде), за да засилват взаимно любовта си към книгите, и обещаваме, че ще има доста изненади :)

Ако искате да ни разкажете как прекарвате време в четене със своето дете и най-важното – как го учите да разпознава кои са важните книги и посланията в тях, пишете ни на editors@azcheta.com.