fb
НовиниПо света

Мишел Обама издава и дневник

1 мин.

След като биографичната ѝ книга „Моята история“ бързо се превърна в бестселър, бившата първа дама на САЩ Мишел Обама реши да издаде и дневник, съобщава USA Today. Той ще излезе на американския и канадския пазар на 19 ноември, а в САЩ ще се продава само срещу 19.99 долара.

Не става дума обаче за личния дневник на Мишел Обама, а дневник, който всеки сам трябва да попълни. В него има напечатани някои ценни цитати от „Моята история“, а на страниците му могат да бъдат открити десетки въпроси и задачи, чиято цел е да провокират хората по-добре да опознаят себе си и своя свят, да дефинират ясно целите си и да предприемат промяната, от която имат нужда.

Името на дневника е Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice, а негов издател в САЩ е Penguin Random House. Първоначалният тираж е 500 000 бройки, а ето и няколко страници от дневника:

След няколко седмици, в края на октомври, „Моята история“ ще излезе на българския пазар, благодарение на издателство „Софтпрес“. Откъс от книгата може да прочетете тук, а ако той ви е харесал, може да я поръчате от с отстъпка от 10% от Ozone.bg и безплатна доставка, като ползвате код azcheta при завършване на поръчката си!

Снимки: Amazon/Facebook/Michelle Obama