fb
НовиниПо света

Мишел Обама издава нова книга тази есен

1 мин.

Обявиха издаването на новата книга на Мишел Обама, пише Publishers Weekly. От Penguin Random House (PRH) разкриха, че новата творба на бившата първа дама и автор на бестселъри – The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times, ще излезе на 15 ноември.

PRH, който придоби световните права върху книгата от Deneen C. Howell в Williams & Connolly LLP, обяви книгата с видео и разкриване на корицата.

Заглавието, което ще бъде издадено от Crown Imprint, ще настоява за обявените 2,75 милиона копия, като изданието на испански език ще бъде издадено от Plaza & Janés/Penguin Random House Grupo Editorial.

Книгата ще бъде издадена едновременно на 14 езика и в 27 държави.

The Light We Carry предлага „поредица от свежи истории и проницателни размисли за промяната, предизвикателството и силата“, следвайки историята, разказана от авторката в нейните момеоари „Моята история“ (изд. „Софтпрес“) от 2018 г., които разказват за живота и от южната част на Чикаго до Белия дом. Новата книга черпи от опита на авторката „като майка, дъщеря, съпруга, приятелка и първа дама“, докато тя споделя „навиците и принципите, които е развила, за да се адаптира успешно към промяната и да преодолява различни препятствия.“


Поръчайте „Моята история“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta22q3 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.