fb
Без категория

Музикално 4 в 1 или ONE MAN PARTY с Иван Шопов тази събота

2 мин.

Обещаващо музикално изживяване със 7-часов сет от четирите артистични персонажа на диджея, продуцент и художник Иван Шопов – Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh, очаква меломаните в София на 4 април, събота, в Студио „Орфей“. „Аз чета“ е медиен партньор на събитието.

Началото на това важно за родната електронна сцена събитие ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска амбиент селекция.

Ще чуем още включване с БALKANSKY, проектът на Иван Шопов, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен микс от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на Теодосий Спасов, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов безспорно правят БALKANSKY един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти, излезли от родната сцена през последните няколко години.

В дългата нощ на 4 април ще чуем и CООH, псевдонимът под който Шопов издава и пуска разтърсващ дръм енд бейз. Именно с CООH Иван Шопов си пробива път към тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.

Нощта обаче няма да свърши само с това. Артистичният път на Иван Шопов го води и до техно музиката, която създава под името Drum Kid, където нещата стават още по-сериозни и Иван затвърждава позициите си на един от най-сериозните играчи на електронната сцената у нас.

Освен всичко това, Иван Шопов е и създател на независимия лейбъл ABCD, който издава както неговата, така и музиката на други млади и талантливи артисти. С над 70 винилови плочи и повече от 300 издадени сингли зад гърба си, той се нарежда до най-успелите български електронни музиканти, а талантът му да твори в толкова различни стилове го прави много специфичен и любим на всички истински ценители на новаторското електронно звучене.

Събитието One Man Party в София е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.

Билети Ранно Пиле на цена 10/12 лв. само в магазин „Яко“ /Ул. Граф Игнатиев 43/ или резервирай на 0886 33 33 67

Стандартни и Онлайн билети на цена 15лв. в мрежата на Eventim.bg /OMV, Picadilly, Teхномаркет и др./

[ + ]