fb
БългарияНовини

Новата книга на Юлияна Антонова-Мурата „Уки уки, Япония“ излиза на 15 ноември

1 мин.

Две години след като „Моши моши, Япония“ се превърна в бестселър, Юлияна Антонова-Мурата се завръща с нова книга за далечната култура – „Уки уки, Япония“ (изд. „Together Academy“). Тя излиза на 15 ноември, когато ще се състои и официалната премиера – в София от 18:00 ч. в Централен военен клуб (бул. „Цар Освободител“ 7).

Подобно на първата ѝ книга, и „Уки уки, Япония“ съдържа кратки истории, които разкриват детайли за японската душевност и  култура. Те са така различни от познатия ни балкански манталитет, че на българския читател му е трудно да повярва как описаното е действителност, при това съвременна. Юлияна Антонова-Мурата разказва с много топлота за лично преживяното от годините, прекарани в Япония, където живее и днес със семейството си.

Почитателите на авторката Юлияна Антонова-Мурата разбраха от личния ѝ профил във Facebook какво означава заглавието на новата ѝ книга, както и посланието, което текстът предава:

Междувременно издателство „Locus“ обяви, че започва партньорство с издателите на Антонова-Мурата от „Together Academy“. Книгите ѝ вече могат да бъдат поръчвани от сайта на „Locus“, а търговците ще могат да ги зареждат от офиса на издателството на борса „Болид“.