fb
БългарияНовини

Парти с ролкови кънки подгрява Moonlight Breakfast и GRiZ в първия NightLive

2 мин.

Специално Roller Bounce дискосоул събитие с ролкови кънки ще подгрее първото издание на концептуалната поредица NightLive Series. Музикалното предизвикателство на EventEase, което събира цяла нощ микс от чуждестранни и родни лайв изпълнения, ще стартира на 20-ти февруари, петъкв Студио „Орфей“ (ул. Самоков 60) с участието наGRiZ.

Roller Bounce партито ще започне в 20:00 ч. и ще приключи малко преди 22.30 ч. с вход свободен за всички желащи да донесат и покарат своите ролкови кънки, ролери или лонг бордове.

Roller Bounce сa група млади хора, които обичат ролковите кънки, обичат фънк и соул музиката, и обичат да танцуват. Уникални партита, на които в ритъма на 70-те можеш да се забавляваш, обул своите ролкови кънки. Всеки дошъл за партито на ролкови кънки между 20:00 и 22:30 ч. ще има на разположение площ от 300 м2, която е идеална за каране и танци. Освен това всеки фен на кънките ще може да остане за вълнуващитe живи изпълнения на Moonlight Breakfast и GRiZ без да заплаща вход!

griz

За музиката нa Roller Bounce партито ще се погрижи отново невероятният Ramsey Hercules (Boogie.FM), който няма да ви остави неподвижни дори за секунда. Ветеранът зад пулта (Ramsey, Данте или просто Бирата миксира музика още от 1993 г.) ще подгрее и Moonlight Breakfast, селектирайки преработени и оригинални версии на фънк и соул парчета с уникални свежи импровизации на саксофон на живо.

След него на сцената ще се качат вълшебниците от Moonlight Breakfast, които ще сгреят обстановката с електросуинг и соул звуци от лятото. Вторият специален гост за NightLiveGriZ ще ги последва със своя магически саксофон, с който ще ви отнесе със завладяващото си електросоул и глич звучене.

Виж видео визитката на Moonlight Breakfast за концерта в София тук: 

За да завърши подобаващо тази музикална вечер, в Студио „Орфей“ ще се появят и небезивестният DJ SAVA заедно с момчето на барабаните Danny Boy, които ще се грижат за доброто настроение на всички меломани до сутринта.

Повече подробности за Roller Bounce пре-партито може да научите тук. А към основното събитие NightLive може да се присъдеините във фейсбук тук.

Билетите „Ранно Пиле“ на цена от 15 лв. могат да бъдат закупени само от магазин “Яко” /ул. Граф Игнатиев 43 или с резервация на 0886 333367/, а стандартните и онлайн билети можете да намерите в мрежата на Eventim.bg /магазини Гермонос, Пикадили, ОМВ, НДК, Офис 1 и др/ на цена от 20 лв.

[ + ]