fb
От издателстватаСпециални

Първи стъпки като родител? Проследи ги с „Разбита съм, това е моят дневник“

1 мин.

Advertorial

Съвсем скоро на българския книжен пазар ще се появи книгата „Разбита съм, това е моят дневник“ от Шанън Кълън.

Забавна, откровена и тук-там разхвърляна и изцапана, новото заглавие на ЕРА е свеж „наръчник“ в предизвикателството да си новоизлюпен родител и ще бъде на пазара на 16 ноември.

Пълна със списъци, хитри и мъдри цитати, закачки и изобретателни начини да поддържате мозъка си в кондиция сред хаоса от пюрета, пелени и планини от мокри кърпи.

Тя е идеална за всички грохнали от умора родители! Незаменим помощник е за всички онези странни мисли, чудати очаквания и реалните преживявания на родителите през първата година след раждането на бебето им.

Подобно на доста нашумялата книга „Унищожи този дневник“ от Кери Смит, и в „Разбита съм, това е моят дневник” читателите са предизвикани да създават, да изследват, да pазкpасяват ежедневието си, да сe pадват на гpeшкитe и да пoглeднат на свeта пo нoв начин.

Ако искате да запазете на едно място всички онези безценни спомени от приключението ви като родители, то тази книга определено е за вас! Да не забравите да сподели своите страници в #ImWreckedJournal.

Научете още за изданието от сайта на изд. „Ера“.