fb
БългарияНовини

Петър Делчев вярва в осъществяването на своята мечта въпреки финансовите трудности

1 мин.
Petar Delchev

Писателят Петър Делчев все още не е събрал необходимите средства за планираната експедиция – прекосяване на Черно море със специално конструиран каяк. Пред спортния портал Gong.bg той споделя, че се намира на финалния етап от подготовката, в процеса на която е бил принуден да направи доста компромиси поради недостатъчно финансиране.

Писателят не скрива, че се е надявал на по-силна подкрепа от страна на своите приятели и читатели. Тъй като не желае да бъде зависим от спонсори, той избра нестандартен начин за набиране на средства – предварителна продажба на бъдещата си книга „Следи по водата“, която ще бъде издадена от издателство „Сиела“ след завръщането му.

„Не допускайте живият живот да се случва между два сериала, дайте шанс на книгите да ви отведат в други светове! „ – призовава Петър Делчев.

Експедицията ще започне на 10 юли от град Бургас. Писателят смята да измине разстоянието от 1200 км до грузинския пристанищен град Кобулети без спиране на брега. Можете да станете част от неговото приключение като закупите ваучер с уникален код за активиране, с който ще получите самата книга след излизането й.

Снимка – Gong.bg