fb
БългарияНовини

Радостина Николова ще представи учителски помагала за работа с неизучаван текст

1 мин.

Авторката на поредицата „Приключенията на мотовете“ Радостина Николова ще представи комплект от учителски помагала за работа с неизучаван текст в клас в партньорство с “Детски книги” и Ozone.bg. За да разкаже за своята идея и да покаже как помагалата могат да бъдат използвани в клас, детската писателка кани всички учители, библиотекари и заинтересовани родители на среща-разговор на 29 март 2017 г. (сряда) от 18:00 часа в Читалище.то. По време на срещата всички присъстващи ще може да разгледат книгата, да получат помагало и допълнителни бонуси, ако проявяват интерес да работят с комплекта.

Това са първи по рода си помагала, базирани на последната й книга “Моите красиви рога”, която излезе през ноември 2016-а. Комплектите са предназначени специално за учители и библиотекари, като при разработката им писателката се е консултирала с преподаватели от цялата страна.

Всяко помагало включва откъс от последната книга на Радостина Николова “Моите красиви рога”, въпроси върху и извън откъса и допълнително занимание за работа в клас с игрови характер. Предложените теми са общо пет: различие и толерантност, приятелство, загуба и болка, доверие и страх, позитивна нагласа.

Входът за събитието е свободен, а всеки може да заяви своето място, както и да научи повече за събитието, тук.