fb
Книги и киноСпециални

Сериал по „Изгубеният символ“ на Дан Браун тръгва по FOX

3 мин.
Снимка: Rafy/Peacock

Екранизацията на международния бестселър на Дан Браун „Изгубеният символ“ (изд. “Бард”) идва през януари по FOX, съобщиха от телевизионната компания. Българските зрители ще могат да се насладят на разтърсващо пътешествие в новата поредица „Дан Браун: Изгубеният символ“, която ще се излъчва премиерно от 26 януари в 22:00 часа, и ще имат възможност да проследят разгръщащата се история всяка сряда по същото време.

Десетте епизода на сериала проследяват приключенията на младия харвардски професор по символика Робърт Лангдън, който решава на пръв поглед нерешими загадки, за да спаси отвлечения си ментор и да спре ужасяваща световна конспирация. В тази адаптация феновете срещат Лангдън в по-ранен етап от кариерата му.

Снимка: Ben Mark Holzberg/Peacock

Обаятелният и чаровен Ашли Зукърман ще се превъплъти в ролята на популярния професор, прочут със способността си да разплита и най-сложните пъзели. Наред със Зукърман ще се насладим и на майсторската актьорска игра на Еди Изард в ролята на ментора на Лангдън Питър Соломон. Катрин Соломон, която е дъщеря на Питър в тази адаптация, ще оживее на малкия екран в лицето на Валъри Къри. Лора де Картере и Киънън Джолиф играят респективно Изабел и Закари Соломон.

Бо Нап ще ни представи основния антагонист, като се превъплъти в злодея Малах. Сумали Монтано е Сато – директор на службата за сигурност към ЦРУ. Рик Гонсалес е полицаят от Капитолия Нунес. Тези и много други имена от актьорския състав ще поведат зрителите през вълнуващата и завладяваща история.

Дан Дуоркин и Джей Бийти са сценаристи и изпълнителни продуценти на сериала. Дан Браун, Брайън Грейзър, който беше продуцент на трите филма за Робърт Лангдън, Рон Хауърд, който режисира и трите игрални филма, Сами Ким Фолви, Ана Кълп, Джон Уебър и Франк Сиракюса също са изпълнителни продуценти. Дан Трахтенбърг е изпълнителен продуцент и режисьор на пилотния епизод.

Този път ще можем да се насладим на спиращите дъха приключения на Робърт Лангдън от удобството на собствения си дом и „Дан Браун: Изгубеният символ“ гарантирано ще ни държи в напрежение до последната минута.

Следете сериала от 26 януари, всяка сряда от 22:00 часа по FOX.

Гледайте трейлъра на сериала:

Прочетете ревюто за „Изгубеният символ“ на Алекс Кръстев тук.

Можете да поръчате „Изгубеният символ“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta22q1 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.

Прочетете още:

Дан Браун разкрива произхода на страстта си към загадките

„Изгубеният символ“ подлуди Америка още преди да е излязъл

„Изгубеният символ“ начело на класациите за аудиокниги