fb
БългарияНовини

Шестата международна конференция на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес“ събира отличниците и иноваторите

2 мин.

Отличниците и иноваторите в различни сфери на живота са във фокуса на шестата конференция „Образование и бизнес“, организирана от Bulgaria ON AIR с подкрепата на Bloomberg TV Bulgaria и „Аз чета“. Събитието е възможност за аудиторията в България да чуе нови идеи и добър опит от известни лектори от цял свят по една от най-важните теми – образованието. Конференцията ще се проведе на 10 май в София Хотел Балкан и е със свободен достъп, като всеки може да се регистрира онлайн.

Конференцията е насочена към младите хора, представителите на образователния сектор, бизнеса, неправителствени организации и всички, които искат да бъдат „отличници“ – най-добрите в сферата, в която са избрали да се развиват. Посланикът на Индонезия Н.Пр. Сри Астари Рашид, артистът Стефан Вълдобрев, легендата на спортната гимнастикя Йордан Йовчев, Еви Шилер от Виенския музей, дизайнерът Антоанета Балабанова, артистът и преводач Анджела Родел и художникът Димитър Хинков са част от панелистите, които ще споделят знания и вдъхновяващ опит по пътя към успеха и топ постиженията в своята област. Модератор на дискусиите ще бъде Доника Ризова, водещa на седмичното предаване „Медиите ON AIR“ и гост автор в „Аз чета“.

Събитието, на което известни лектори от цял свят ще споделят опит и нови идеи по темата образование #edubusiness6

Posted by Bloomberg TV Bulgaria on Wednesday, April 12, 2017

Шестата конференция „Образование и бизнес“ е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата група Investor Media Group да развива проекти в подкрепа на образованието. Генерални партньори са Аурубис България и Пощенска банка. Официални партньори – БМВ груп България, Дарби Колидж, Загорка, М-тел и ЧЕЗ Груп България. Със специалното участие на Американския университет в България.