fb
НовиниПо света

„След щастливия край“ идва на 26 август [Трейлър]

2 мин.
© VOLTAGE PICTURES

Филмът „След щастливия край“ (After Ever Happy), базиран на хитовата поредица „След“ от Анна Тод (изд. „Егмонт“), ще се появи на големия екран за своята последна част. В този филм Хардин Скот (Хироу Файнс-Тифин) и Теса Иънг (Джоузефин Лангфорд) ще продължат да се борят срещу миналото и себе си, за да намерят своя път заедно.

Датата на премиерата за България е 26 август 2022 г.

Историите за Теса и Хардин – двама студенти, които се влюбват, но изпадат в изключително токсична връзка, привлякоха легиони от фенове, които нямат търпение да ги видят да живеят дълго и щастливо. Официалният трейлър показва, че последната глава за Теса и Хардин всъщност е само началото за тях. Четвъртият филм е базиран на едноименната книга, която описва подробно какво се случва след сватбата на майката на Хардин и живота на Хардин и Теса в бъдещето. Това означава, че в „След щастливия край“ Хардин и Теса ще решат къде са сърцата им, претегляйки всичко добро и лошо, което са преживели заедно, и ще вземат окончателно решение за тях.

„В четвъртата и последна част от поредицата „След“ Хардин и Теса растат и може никога да не бъдат същите. Въпреки че се противопоставиха на всички шансове, следващата им глава ще донесе или приказен край, или окончателно ще разруши тяхната страстна, но токсична връзка. Когато разкритие за миналото разтърси из основи непробиваемата фасада на Хардин – и Теса претърпи трагедия – ще се слепят ли те или ще бъдат разкъсани.
Животът никога няма да бъде същият за „Хеса““,
разкрива официалният синопсис на филма.

Гледайте официалния трейлър тук:

Както се вижда в трейлъра, главните герои от франчайза – Джоузефин Лангфорд и Хироу Файнс-Тифин, ще се завърнат за последната част от филмовата поредица. Като се има предвид, че After Ever Happy беше заснет успоредно с третата част от франчайза – „След падането“, няколко членове на актьорския състав от предишния филм също ще се завърнат. Феновете могат да очакват с нетърпение Луиз Ломбард, Киана Мадейра, Чанс Пердомо, Роб Естес и Картър Дженкинс, наред с други, които ще повторят своите роли.

Въпреки че има повече от месец преди „След щастливия край“ да се появи по екраните, можете да гледате отново първите три филма или да прочетете книгите, ако нямате търпение да разберете как завършва историята на младата двойка.


Можете да поръчате книгите от поредицата „След“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta22q3 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.