fb
БългарияНовини

Спечели билет за концерта на GusGus с „Аз чета“

2 мин.

Само 6 дни преди концерта на исладската група GusGus в София, „Аз чета“ и EventEase ви дават възможност да спечелите безплатна покана за събитието, което на 11 декември в студио „Орфей“ ще взриви феновете на електронната музика у нас.

За да спечелите поканата, трябва само да отговорите на въпроса:

Как се казва последният албум на GusGus?

А. Mexico
Б. Island
В. Arabian Horse

Верният отговор може да давате като коментар в сайта под тази публикация до 14:00 ч на 9 декември, понеделник. Победителят ще бъде изтеглен чрез томбола от всички дали верен отговор и ще бъде обявен на сайта, фейсбук страницата на „Аз чета“ и чрез имейл.

Преди да оставите своя коментар с отговор на въпроса вижте и официалната видео визитка на групата, записана специално за концерта в София:

На сцената като вокали на GusGus на 11 декември ще излязат Stephen Stephenson (по-известен като President Bongo) и Daniel Agust Haraldsson, а зад тях, заобиколени от различни семплери, миксери и  синтезатори, ще са Birgir Porarinsson (Biggi Veira) и Hogni Egilsson. Екипът на GusGus ще е в състав от 8 души, които ще пристигнат ден по-рано, за да подготвят шоуто в детайл. В Студио „Орфей“ исландците ще имат и своя мърчандайз зона, от която българските им феновете ще могат да закупят дискове, тениски и други изненади.

Преди шоуто на GusGus, новоизгряващите представители на алтернативната електронна сцена у нас – The Science (Мартин и Нино Гомез) ще представят своя лайв проект.

Билети може да си купите от eventim, а фейсбук събитието е тук.

[ + ]