fb
НовиниПо света

Тина Търнър издава книга с будистка философия

2 мин.
Тина Търнър (снимка: Ричард Йънг)

Певицата Тина Търнър ще издаде житейски наръчник, базиран на будистките принципи, научаваме от The Bookseller. Книгата Happiness Becomes You: A Guide to Changing Your Life for Good ще бъде издадена в луксозно издание с твърди корици и в аудио формат от HarperCollins и се очаква на 1 декември 2020 година.

Търнър пише книгата в съавторство с Таро Голд и певицата Регула Кърти и в нея разкрива „дълбоката мъдрост, която е в основата на дългогодишната ѝ практика на будистките принципи, предоставяйки насоки за тези вечни концепции, които ще помогнат на читателите да намерят щастието“.

„В тази много лична книга се фокусирам върху основни теми от моя живот: надеждата, щастието и вярата. Мъдростта на будизма  е дори повече от вдъхновяваща философия за мен, тя ме ръководи и всъщност ми спаси живота. Ще споделя простите принципи, които ми донесоха радост и удовлетворение отвъд най-смелите ми мечти, така че читателите също да могат да осъществят своите мечти. Ще свържа опита си с мъдростта, която ми помогна да направя невъзможното и да преобразя живота си. Всяка страница ви предлага моите сърдечни напътствия за това да живеете с радост, защото това е моето най-голямо желание: да станете истински щастливи“, споделя Търнър.

Според издателите, “Тина показва как всички ние можем да преодолеем трудностите на живота – дори да превърнем невъзможното във възможно и да изпълним мечтите си. От десетилетия Тина е ярък пример за човек, който може да създаде надежда от нищо, да превъзмогне всички ограничения и да постигне знаменателен успех. Изхождайки от уроците на лично преживяното, Тина осветява духовните уроци, които са ѝ помогнали да превъзмогне отчаянието, несгодите и бедността.”

Автобиографията на Търнър от 2018 г., “Моята любовна история”, издадена в България от “Жануа”, се превърна в бестселър на Sunday Times и продаде повече от 109 000 копия.

Можете да поръчате “Моята любовна история” и други ненамалени продукти от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta20 при завършване на поръчката си.

Снимка на публикацията: Ричард Йънг