fb
Книги и киноНовини

Трейлърът на „Никога повече“ по Колийн Хувър вече е тук

2 мин.
Снимка: Sony Pictures

Първият официален трейлър на „It Ends with Us„, базиран на бестселъра на Колийн Хувър „Никога повече“ (изд. „Ибис“, преводач Надя Баева) вече е факт и потвърждава, че дата за премиерата на филма остава 9 август 2024 г. Двуминутното видео, озвучено с мелодията на „My Tears Ricochet“ на Тейлър Суифт, ни показва Лили Блум, която отваря магазина си за цветя в Бостън, дава ни поглед към първата й среща с Райл и преоткриването на приятеля й от детството – Атлас.  

Всички имаме представа какво може да бъде любовта, тази специална връзка, която чувстваш, тази първа целувка. Но 15 секунди могат променят напълно всичко“, може да се чуе да казва Блейк Лайвли, която играе Лили.

Самата Лайвли сподели пред People преди време, че „влизането в ролята на герой, който е имал толкова голямо въздействие върху читателите е чест да поема. Обичах Лили и се надявам, че тази любов ще бъде усетена“.

Колийн Хувър е автор на повече от 20 книги. Тя е събрала повече от 2 милиарда гледания в „BookTok“, продала е повече от 20 милиона книги и в момента е най-продаваният писател в Съединените щати, според Deadline.

Филмът е режисиран от Джъстин Балдони, който виждаме на екран в главната роля, заедно с Блейк Лайвли. Актьорският състав на „It Ends With Us“ също включва Джени Слейт и Хасан Минхадж. Сценарият е адаптиран от Кристи Хол, а филмът е продуциран от Алекс Сакс, Джейми Хийт и Хол. Изпълнителни продуценти са Лайвли, Балдони, Хувър, Стив Саровиц и Андрю Калоф.

Според анотацията на книгата, „Никога повече“ разказва историята на момиче на име Лили (Лайвли), което току-що се е преместило и е готово да започне живота си отново. Среща мъж на име Райл (Балдони) и се влюбва в него. Докато чувствата ѝ към него стават все по-дълбоки, Атлас (Скленар), първата ѝ любов, се появява отново и изправя пред изпитание връзката между Лили и Райл.

Книгата на Хувър се превърна във феномен, отчасти благодарение на общността „BookTok“ в TikTok.

Книгите на Колийн Хувър се издават на българския пазар от изд. „Ибис“, а в началото на годината е публикувано продължението на „Никога повече“ – „Всичко започва с нас“. Можете да ги поръчате от Ozone.bg.