fb
БиблиотекитеБългарияНовини

Участвай в благотворителен търг и подкрепи Хора на библиотекарите

1 мин.

„Пътуващите книги на Стара Загора“, съвместно с Регионална библиотека „Захарий Княжески“ и библиотека „Родина“ организират благотворителен онлайн търг на книги за набиране на средства за старозагорския Хор на библиотекарите.

Целта е събраната сума да се дари за участието на хор „Библиофония“ в Международния форум „Българско наследство”, който ще се проведе в град Балчик в края на август.

Ето и условията накратко:

Всеки има право да предостави книга/и за инициативата, като ги занесе на място в офиса на „Пътуващите книги на Стара Загора“ или ги прати по куриер за своя сметка.

Началото на търга за всяка книга е в момента на публикуването на пост във фейсбук събитието на инициативата, в който задължително трябва да присъства поне една снимка на книгата. Във всеки търг задължителната информация при публикуване трябва да включва: описание на артикула, състояние (ново, употребявано, със или без забележки и какви)

Собственикът на книгата определя първоначалната цена. Цените трябва да са възможно най-ниски спрямо продажните в книжарници и търговски платформи, за да има смисъл да се играе за тях. Ако книгата е нова, началната цена трябва да започва от 50% от коричната й цена. Наддаването става с предлагане на цена, по-голяма от предходната, като стъпката за наддаване е не по-малко от 1,00 лв.

Търгът се осъществява с медийната подкрепа на Аз чета и ще продължи от 21 юни до 21 август 2016 г., а пълните правила за участие може да научите на фейсбук събитието „Благотворителен онлайн търг за книги: Следвай мечтите си“

[ + ]