fb
БългарияНовини

Участвай в конкурса за кратък разказ на Софийски планински клуб

1 мин.
konkurs za kratak razkaz

konkurs za kratak razkazСофийски планински клуб обявява конкурс за кратък разказ „Под върха“, който е вдъхновен от летните ви планински преживявания.

„Ние се стремим да споделяме с вас това, което ни се случва, а сега е ваш ред. Всеки може да участва като ни изпрати своя разказ, свързан с планината. Няма ограничение за пол, възраст или практикуван спорт, стига да се случва там горе, в Планината, за която всички мечтаем, докато стоим в града. Разкажете за Вашите 18 000 стъпки към Върха.“, приканват организаторите.

Конкурсът е анонимен, а разказите трябва да бъдат в рамките на 18 000 знака (10 машинописни страници). Изпращайте творбите си на e-mail адрес: podvurha@gmail.com.

Крайният срок за участие е 23:59 ч. на 19 декември 2015 г., а най-добрите творби ще бъдат определени от 5-членно жури на 30 декември.

Наградите са апетитни и необичайни.

1-во Място- Едногодишно членство в Софийски планински клуб + ваучер за планинска екипировка
2-ро Място- Книга + тениска
3-то Място –Бъф + Календар с планински фотографии на български автори

Специални награди:
Награда от публиката – ше бъде дадена на разказа, спечелил най-много почитатели във фейсбук събитието. В периода, в който тече конкурсът, разказите ще бъдат публикувани като анонимни. След като бъде обявен победител, ще се издадат имената на авторите.

Награда на Roo’Bar – Organic 100% Raw + Superfoods, ще бъде дадена за най-екстрмен разказ, избран от тях.