fb
БългарияНовини

„Учим онл@йн с учител” помага по време на ваканциите

1 мин.

Издателство „Просвета” стартира инициативата „Учим онл@йн с учител”, която включва серия от видеоуроци по български език и литература и по математика за 7. клас. Целта е те да наваксат заложения по програма учебен материал, за да могат успешно да се справят с националното външно оценяване в края на учебната година. В допълнение, до края на учебната година от издателството ще осигурят безплатен достъп до интерактивните електронни учебници по тези предмети.

Видеоуроците ще бъдат водени от учители с богат опит по съответния предмет, а учебният материал ще бъде преподаван съгласно обичайното седмично разпределение на часовете. Седмокласниците ще имат свободен достъп до видеоуроците, които ще бъдат излъчвани на сайта на „Просвета” и на страницата на издателството във Facebook.

Учителите ще провеждат часовете си по подобие на нормалните занятия в училище. Връзката с учениците ще е дистанционна. Учениците ще имат възможност да задават въпроси и ще получават задачи за самостоятелна работа, като учителите ще им дават нужните съвети и препоръки.

Първият урок се проведе онлайн днес, можете да го гледате тук:

Снимка на публикацията: Издателство „Просвета“