fb
БългарияНовини

Вал и Лора от сайта „Детски книги“ с номинация за „Жена на годината“

1 мин.

Главните редакторки на сайта „Детски книги“ Валентина Стоева и Лора Филипова са номинирана в категория „Интернет“ на конкурса „Жена на годината“, който се организира за 13-а поредна година от списание „Grazia“.

Сайтът „Детски книги“ е създаден през 2012 г. и е собственост на Фондация за насърчаване на четенето „Детски книги“. Той предлага на деца и възрастни ревюта и информация за детските книги на пазара, новини от света на детско-юношеските книги, съвети за насърчаване на четенето, идеи и материали за работа с книгите на учители и библиотекари. DetskiKnigi.com предоставя информация и за организираните от фондацията инициативи като Националната награда за най-добра детска книга „Бисерче вълшебно“, кампанията „Читателска щафета“ и проекта „Пътуващите сандъчета“.

Можете да подкрепите четенето, детските книги, сайта и усилията на нашите колеги, като след регистрация гласувате на сайта на конкурса до 22 ноември.

Конкурсът „Жена на годината“ отличава най-успешните четири жени за изминалата година в 10 категории – „Модели“, „Дизайнери“, „Актриси“, „Музика“, „Спорт“, „Телевизия“, „Интернет“, „Общество“, „Бизнес“ и „Послание във времето“, въз основа на адекватността на дамите и заслугите им към обществения живот през последната година.