fb
Книги и киноСпециални

Вижте Бен Афлек в първия тийзър трейлър на „Те живеят в нощта“

1 мин.

te-zhiveyat-v-noshttaСлед поредица от роли, в които ни спасява от злото, беше време Бен Афлек да се превъплъти и в самото Зло. Той ще изиграе главната роля в продуцираната от Warner Bros. екранизация по гангстерския роман на Денис Лихейн от 2012 г. „Те живеят в нощта“ (Intense).

От WB пуснаха в края на тази седмица първия тийзър трейлър на лентата, на която Афлек е и режисьор. В ролите ще видим още Зоуи Салдана, Сиена Милър, Ел Фанинг, Крис Месина, Брендън Глийсън, Крис Купър и др.

В „Те живеят в нощта“ Лиxeйн пpeдcтaвя изpacтвaнeтo нa Джo Koфлин (Афлек) oт дpeбeн ĸpaдeц дo нaй-ycпeшния ĸoнтpaбaндиcт нa poм. Иcтopиятa мoжe дa ви звyчи пoзнaтo: cинът нa видeн пoлицaй пoпaдa cpeд лoшитe и cтaвa eдин oт тяx. Ho в pъцeтe нa Лиxeйн caгaтa зa възxoдa нa Koфлин дo въpxoвeтe нa ĸpиминaлнaтa въpxyшĸa e cвeжa, нюaнcиpaнa, гapниpaнa c aлĸoxoл, opъжия и мaцĸи – и ce paзпpocтиpa oт Бocтън дo Taмпa и Kyбa.

Официалната премиерна дата на лентата у нас е 13 януари 2017 г., а дотогава имате достатъчно време да се насладите и на определяния от Стивън Кинг като “Кръстникът” за мислещите хора“ роман на Денис Лихейн.