fb
БългарияНовини

Вкусни книжни изненади в съботния ден с TroubleBakers

1 мин.

Една от насладите на почивния ден е късната закуска, която мързеливо преминава в обяд. Точно такова изкушение са подготвили нашите приятели от TroubleBakers, които съчетават успешно любовта към храната и книгите.

Менюто на вкусния закуско-обяд (или брънч, както вече се наложи и у нас) може леко да ви обърка в първия момент и да се запитате дали ще ядете, или ще четете. Всъщност нищо не ви пречи да правите и двете, похапвайки млин от „Патиланско царство“, гофрети от „Вафлено сърце“, здравословни бисквити от „Резерватът на таласъмите“ или мумински кифлички от „Готварската книга на мама Муминка“.

В последния ден на месец март срещу куверт от 10 лв. гостите на събитието ще имат възможността да опитат всички кулинарни предложения, придружени от чай, кафе и освежаващи напитки, а децата до 10-годишна възраст ще хапват напълно безплатно. Събраните средства ще бъдат използвани за покриване на разходите и обогатяване на менюто на TroubleBakers с още повече и по-разнообразни книжни рецепти.

Книжният брънч (с кауза) ще ви очаква утре, 31 март, от 11 до 14 ч. в Работилничката за сладки моменти, София, Зона Б-5, ул. „Одрин“, бл. 14 вх. Д. Ще намерите лесно мястото с помощта на картата във Фейсбук събитието, където ще откриете още любопитни подробности и снимки. А доказателство, че Деси и Пролет не просто готвят, а и много четат, можете да намерите в рубриката ни „Как четеш“!

[ + ]