fb
БългарияНовини

Връщането на децата в училище е във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“

2 мин.

Международни експерти и лидери ще споделят идеи, проекти и иновативни тенденции на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“, организирана от национална телевизия Bulgaria ON AIR. На 16 ноември в „София Хотел Балкан“ лектори от цял свят ще споделят иновативни идеи и практики, чрез които образованието и бизнесът си партнират успешно.

Конференцията ще предложи различни гледни точки с теми като иновациите и модата – изграждане на мостове между поколенията, либералният подход в образованието и скандинавският модел, ролята на компютърните игри като ключ към бъдещето, агресията в клас, киното като огледало на обществото и други.

Сред панелистите на международната конференция „Образование и бизнес: рЕволюция“ ще бъдат експерти в образованието и социалното развитие. Участие ще вземат Фабиен Флори – директор на Френския институт в София, Майкъл Форбс – посланик на Ирландия, Даниеле Фитоле – основател и президент на италианската академия за мода и дизайн IFDA, Детелина Смилкова – вицепрезидент на ВУЗФ, Мартин Кадинов – регионален мениджър на най-голямата световна организация в сферата на електронните спортовe ЕSL, Хатем Атала – изпълнителен директор на фондация „Анна Линд“, режисьорът Стефан Командарев и други. Всички лектори можете да видите тук.

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата Investor Media Group да насърчава и разпространява проекти в подкрепа на образованието.

Събитието е със свободен достъп, а желаещите могат да се регистрират на адрес: www.edu-business.info. Генерални партньори са СИБАНК, Аурубис България и Медийна Агенция Аргент. Специален партньор – Контур Глобал Марица Изток 3. Със съдействието на Министерството на туризма.

С медийното партньорство на „Аз чета“, образователен портал „Академика“, национално издателство „Аз буки“ и сайта EspressoNews.