fb
БългарияНовини

„Забавното лятно четене“ с награда за PR проект

1 мин.

zabavno cheteneКампанията „Забавното лятно четене“, на която „Аз чета“ е медиен партньор, получи първа награда в категорията “Пиар проект на медия” в конкурса „ПР Приз“, съобщава dnes.bg.

Българското дружество за връзки с обществеността отличи сайта Az-deteto.bg, като част от медийната група Investor, и агенция CIVITAS за работата им по проекта с обществена значимост. За призовете се състезаваха 57 пиар кампании в 15 категории.

„Няма победени в този конкурс. Има само победители. Фактът, че всеки проект има кауза, е впечатляващото тази година. Самият факт, че колегите имат самочувствието да застанат пред специализирана PR публика и да презентират своя проект, е достойно за адмирации и аплодисменти“, каза Доника Ризова, член на журито.

„Забавното лятно четене“ цели да насърчи четенето сред децата, като им предлага да си водят електронен читателски дневник. Всяко дете от 1 до 7 клас може да се включи, като попълни онлайн книжките, които е прочело през лятото. Въз основа на детските читателски дневници се определят победители в категориите „Най-четящ град“, „Най-четящо училище“, „Най-четящо дете“, „Най-активен читател на забавното лятно четене“, „Най-млад активен читател“ и „Най-интересен коментар“.

[ + ]