fb
От издателстватаСпециални

25 книги за лятото с 25% отстъпка предлага издателство „Софтпрес“ през юни

3 мин.

Advertorial

Летните месеци ни примамват с обещания за море и добре заслужена почивка, а от издателство „Софтпрес“ ни изкушават с коктейл от 25 страхотни заглавия, които да оползотворят слънчевите дни. До края на юни всяка от грижливо подбраните книги може да бъде ваша с 25% отстъпка при поръчка от сайта на „Софтпрес“.

Романтичните души имат възможността да избират между няколко красиви, чувствени истории. Сред тях е романът „Писма от Париж“ от Джулиет Блекуел, в който тайните на мистериозна французойка, живяла във век на изкуство и велики творци, помагат на американката Клер да открие себе си в настоящето.

За търсенето на себе си разказва и „Карта към теб“ на Дж. П. Монингър. Вълнуващият роман ще преведе читателите през някои от най-забележителните места в Европа, включително и България, и ще ни научи, че не бива да се страхуваме от неочакваните отбивки – именно те, а не стриктно начертаните маршрути, ни водят по пътя към щастието.

На въпроса какво ни е нужно, за да бъдем истински щастливи, отговаря и „Басейнът“ от Либи Пейдж – една топла и трогателна история за спомените и силата, която хората крият в себе си отвъд болката. Ако пък търсите късчето магия, което да обагри еднообразието на реалния живот, разгърнете „Книга на тайните“ на Ерика Суайлър.

За истински горещи моменти, наситени с еротика и наслада, разгърнете „Обещание“ на Карина Хали, или „Деветте кръга“ на Диана Петрова.

Естествено, запазената марка на летните четива са трилърите и криминалните романи. Възползвайте се от промоцията, за да се сдобиете с две от най-добрите жанрови заглавия в каталога на „Софтпрес“. Разбулете кървавата мистерия около писател, внезапно изгубил ума си и погубил семейството си, в „Чернова“ на Рандал Силвис, или се залутайте между рафтовете на книжарница „Блестящи идеи“ в романа на Матю Дж. Съливан, за да разкриете тайните на едно стряскащо убийство. Ако пък търсите съспенс и тръпкопобиващи загадки, впуснете се към „Последен в мрака“ от Александра Олива или изкусно написаната „Момичето преди“ от Дж. П. Дилейни.

Верни на мотото си „Книги за цялото семейство“, от „Софтпрес“ са включили в промоцията си и няколко чудесни детски заглавия, с които малчуганите ще могат да си отдъхнат от сухите летни списъци със задължителни книги. Малките читатели с уклон към науката ще открият сродна душа на страниците на Другите светове на Алби Брайт“ от Кристофър Едж, а „Магични мистерии“ на Нийл Патрик Харис е перфектният подарък за мечтателите, които обичат фокуси и чародейства. „Забранете тази книга“ на Алън Грац пък ще ви покаже защо никога не трябва да поставяме прегради пред жаждата за знание на малчуганите. Съветваме ви да не подминавате и един от най-добрите съвременни детски романи, написани от български автор – „Камен и пиратите от 5Г“ на Елена Павлова.

А докато вашето дете се забавлява с някой от трите романа, вие можете да се посмеете заедно с Калоян Явашев и неговия „Дневник на един татко звероукротител“. В тази изключително забавна книга авторът дръпва завесата и разкрива битието си в пълния му блясък – не само с историите за семейството си, но и с житейските му перипетии от времето, преди да се кротне и задоми.

Не пропускайте да разгледате и останалите промоционални заглавия на „Софтпрес“. Пожелаваме ви да намерите сред тях своето перфектно лятно четиво!