fb
От издателстватаСпециални

Научете нов език сега със самоучител от „Софтпрес“

2 мин.

Advertorial

 

Лятото си отива и септември вече ни напомня за задълженията и отговорностите ни. Една от тях е постоянното самоусъвършенстване. В днешния изпълнен с динамични предизвикателства свят е изключително важно винаги да сме проактивни и на върха на способностите си, за да постигаме по-добри резултати, да бъдем успешни и да печелим.

В основата на успеха е умението да комуникираме с подходящите хора по правилния за това начин, при това не само на майчиния си език. За всички, които искат да опреснят знанията си по даден език или да започнат да учат нов, издателство „Софтпрес“ и книжарници „Хеликон“ предлагат неустоима промоция, която ще продължи до края на месец септември и ще е активна както във физическите обекти на веригата, така и онлайн.

Купете самоучител от поредицата „Научи сам“ и вземете своя подарък – сборник с тестове и упражнения по граматика от престижното немско издателство Langenscheidt (за немски или английски език) или пък комбиниран джобен разговорник с речник от Collins (за испански, френски и италиански език).

Самоучителите от поредицата „Научи сам“ са разработени от Langenscheidt, немско издателсво с повече от сто и петдесетгодишна история и традиции в създаването на най-добрите речници и материали за чуждоезиково обучение. Поредицата „Научи сам“ включва самоучители по английски, немски, испански, френски и италиански език. Те са компактни, съдържат 30 тематични урока с автентични диалози, покриващи всички важни теми от ежедневието: култура, свободно време, работа. Ще ви дадат и информация за културните особености на съответната държава.

Промоцията важи от 1.09.15 до 30.09.15 в книжарници Хеликон и онлайн на helikon.bg.