fb
Книги и киноНовини

„After Everything“ дава последен шанс за любов на Теса и Хардин

1 мин.

Денят на влюбените мина, но любими любовни истории от книгите, които ще оживеят на екран, тепърва предстоят през 2023 година. Миналата седмица ви разказахме за предстоящата адаптация на „Красиво бедствие“, а сега ще разкрием малко подробности около YA поредицата, която завладя сърцата на публиката и ще държи под напрежение истинските фенове да излизането на петия филм за Теса и Хардин – After Everything.  

Базиран на книжната поредица на Анна Тод (изд. „Егмонт“), „След“ имаше три продължения и трябваше да сложи край с последната четвърта част „След щастливия край“. Въпреки това, преди излизането на филма, Хироу Файнс-Тифин обяви, че ще има пета част, която ще затвори поредицата. Другата изненадваща новина е, че вече е заснета и през следващите месеци предстои излизането на After Everything.

Краткият 35-секунден трейлър не разкрива много за сюжета на филма, но показва Хардин, която се справя с последствията от връзката си с Теса и резервира еднопосочен полет право към любовта на живота си.

Поредицата „След“ е смятана за една от най-успешните франчайзи в своя жанр.

Все още няма точна дата на пускане на филма.

Можете да поръчате книгите от поредицата „След“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta23q1 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.