fb
БългарияНовини

Александър Кръстев ще чете приказки за най-малките в „Музейко“

1 мин.

Александър Кръстев, създателят на сайта „Аз чета“ и дигитална агенция BookMark, ще се включи в инициатива на „Музейко“, насърчаваща детското четене. Той ще чете откъси от своите любими детски книги, както и от тези на едногодишния му син, в неделя (17 март) от 11:30 ч. в сградата на „Музейко“ (София, ул. „Проф. Боян Каменов“ 3). Събитието е подходящо за деца на възраст от 1 до 5 г.

Детското четене ще даде началото на дневната програма на детския научен център, която включва общо четири активности на различна тематика. Останалите теми са „Откъде идва храната?“, „Рисуване с крачета и ръчички“ и „Раздвижи се!“.

Цената на билет за еднодневно посещение на дете над 2 г. е 10 лв., а за възрастен – 15 лв. Информация за билети за индивидуални посетители може да намерите тук.

Можете да намерите събитието и във Facebook страницата на „Музейко“ – тук.

„Музейко“ е модерна образователна институция, осигуряваща на децата място, което да провокира тяхното любопитство и интерес към науките, технологиите, екологията и изкуствата. Съдържанието на „Музейко“ е създадено от учени, педагози и дизайнери и е съобразено със съвременните тенденции в образованието. Разработките се базират на теориите за учене чрез игра и приложни дейности, множествена интелигентност, сугестопедия и други техники за ускорено учене и разгръщане на потенциала.