fb
БлогБлогове

Бъди част от най-книжната стажантска програма – Happy Summer Trainees 2014

2 мин.

Stazh 2014В очите на мнозина лятото е време за почивка и забавления. Истината обаче е, че лятото може да бъде и много повече. To е възможност да инвестираш в себе си, да се запознаеш с нови хора и да работиш за проекти, в които истински вярваш.

Тази година за четвърто поредно лято “Аз чета” ще даде всичко изброено по-горе на щастливите избраници в програмата Happy Summer Trainees 2014.

В рамките на стажа всеки участник ще има възможност да бъде активна част от ежедневната работа на най-големия портал за книги и четене у нас.

Стажантите ще преминат през теоретична и практическа подготовка за работа в онлайн медия, като целта е да се включат активно, както в писането и редактирането на материали в различни жанрове, така и в разработването и реализирането на специални проекти на “Аз чета” и неговото по-малко братче “Детски книги”.

По време на целия стаж, в рамките на един месец, стажантите ще получават непрекъсната обратна връзка за своята работа, съвети как да повишат уменията и знанията си и подкрепа за реализирането на собствените си идеи в рамките на сайта.

И накрая Happy Summer Trainees 2014 е страхотна възможност за забавление и комуникация с много готини хора (да, всички сме такива ;) и книги!

За да бъдеш един от нашите летни стажанти, изпрати ни до 3 юли на имейл адрес pavlina@azcheta.com:

  • Актуално CV;
  • Мотивационно писмо или защо тази стажантска програма е точно за теб;
  • Ревю на любима книга;
  • 5 медии, от които се информираш за книги или новини от книжния бранш.

На същия имейл може да ни пишеш и ако имаш повече въпроси относно протичането на стажа.

П.П. Стажът е дистанционен и не изисква присъствие в редакция, единствено е необходим достъп до интернет и отговорно отношение към екипа и поставените задачи.