fb
От издателстватаСпециални

Българският превод на „Методът Virgin“ очаква сър Ричард Брансън за лекцията му в София на 19 май

1 мин.

Нова книга от сър Ричард Брансън на български ще очаква британския предприемач и филантроп за лекцията му в София на 19 май, съобщават издателите от AMG Publishing.

Методът Virgin събира интересни истории от богатия личен опит на Брансън ни разкриват същността на неговия авантюристичен лидерски модел. Изданието е на пазара от 28 април, а преводът е дело на Бистра Георгиева.

„Онова, което в различните ни компании стана известно като метода Virgin, работи още от първия ден. Когато някой, когото току-що сме наели, приключи първото важно работно заседание за обсъждане на стратегия или продукт, възкликва: „Еха! Вие, хора, определено правите нещата различно, нали?“. Отговорът, придружен с усмивка и приятелско намигване, обикновено е: „Да, това е методът Virgin“, пише самият Брансън в предговора към книгата.

Сър Ричард Брансън е международен предприемач, авантюрист и основател на Virgin Group. Автобиографията му „Как изгубих наивността си“ и бизнес книгите му „Майната му! Да го направим!“, „Бизнес отвъд ограниченията“, „Бизнесът на бъдещето“ и „Like A Virgin“ са международни бестселъри. Много журналисти, писатели и икономически анализатори определят Ричард Брансън като „икона на съвременния бизнес“, постигнал уникално действаща система от над 300 компании и лично състояние, равняващо се на повече от 4 млрд. долара.

Вижте и видеообръщението на Брансън за всички, които искат да посетят лекцията му в НДК на 19 май.

Ето и дългоочакваното видео обръщение на сър Ричард Брансън към българската аудитория! Cheers!

Posted by Archventure on Wednesday, April 26, 2017