fb
НовиниПо света

BookBook – нова кожа за твоя iPhone

1 мин.

Калъф и портфейл в едно, но не обикновени, а с гарантиран от Twelve South стил – това е мотото на новия продукт BookBook, предназначен за iPhone 4. Ръчноизработеният кожен калъф има за цел не само да „приютява“ документите, парите и скъпия ви смартфон, но и да ги пази от недоброжелателни погледи, дегизирайки ги като… книга джобен формат.

Дизайнът предлага джобове в стил портфейл в лявата си част и слот за iPhone в дясната, като производителите посочват удобството на това най-важните ви принадлежности – телефонът, документите и валутата – да са на едно място. Вместо да взимате портфейла, телефона и ключовете си на излизане, вие ще взимате само BookBook и ключовете си,  изтъква представянето на продукта. Портфейл, който не изглежда като никой друг, и калъф, който различава вашия iPhone от останалите – несъмнено стилно и удобно за „скромната“ цена от $59.99.

BookBook за iPhone не е първият такъв продукт на Twelve South – компанията предлага калъфи в същия стил и за MacBook Pro, MacBook Air и iPad.