fb
@-книгиБуккросинг

„Чети с мен“ в компанията на пътуващите книги

1 мин.
cheti-s-men

Да посрещнем есента с книга в ръка сред други четящи хора – какво по-хубаво от това? Само няколко дни ни делят от мащабното събитие „Чети с мен“, организирано от Министерството на културата, Министерството на образованието, сайтовете „Аз чета“, „ Книголандия“ и „Детски книги“, което ще се проведе на 28 септември в София и много други градове.

Освен да почетете на открито и да чуете откъси от любимите книги на други читатели, ще имате възможност да се докоснете на живо до Буккросинг – световното движение за размяна на пътуващи книги. Между езерото „Ариана“ и детската площадка в Борисовата градина ще намерите буккросинг зоната на „Аз чета“ , където ще можете да оставите своя книга и да вземете друга за четене. Подробни съвети как да пуснете книга „в дивото“ ще намерите в нашата рубрика „Буккросинг“.

За онези, които още нямат профил на сайта на Boockrossing.com, ще покажем нагледно как се регистрира книга и как получава своя уникален буккросинг номер. Ако имате заведение, магазин или пространство за културни събития, заповядайте при нас да ви посъветваме как да го превърнете в буккросинг зона!

Следете актуалните новини около „Чети с мен“ на Фейсбук страницата на събитието и споделяйте своите книжни емоции с хаштаговете #четисмен и #селфискнига!