fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на Gourmet Publishing (западен полуетаж, Б1)

2 мин.

парижкият сладкар лора мадленGourmet Publishing и тази година ще участва на Софийския международен панаир на книгата от 8 до 13 декември с богатото си портфолио от книги посветени на кулинарната и винената култура. Щандът на издателството ще е на съвсем ново място – западния полуетаж на НДК, и ще носи номера Б1. Там ще намерите най-новата книга на издателството – романът „Парижкият сладкар от Лора Мадлен, както и издадените през есента „Съвършената вечеря“ и „Готвачката на Химлер„.

Участието на Gourmet Publishing на Панаира на книгата не приключва само с търговския щанд, на който книгите ще са на промоционални цени с повече от 20% отстъпка. 

лекция за хляба, кваса и маята

На 11 декември (петък) от 19:00 часа на сцената на етаж 3 шеф Ивелина Иванова, автор на книгата Домашен хляб, ще изнесе лекция-дегустация на тема „За хляба, кваса и маята“. В края на презентацията всеки посетител ще може да вземе автограф от талантливия и утвърден шеф-готвач.

аромати от сърцето на дома йоана петроваНа следващия ден, 12 декември (събота) в 17:30 часа ще може да се срещнете и с Йоана Петрова, автор на кулинарната книга Аромати от сърцето на дома. Освен че ще имате възможност да разговаряте с нея и да вземете автограф, ще може да опитате и лично приготвени от нея сладости по рецепта от нейната книга заедно с чашка ароматно кафе на Dabov Specilaty Coffee.

На 13 декември (неделя) от 12:30 часаВеселина Маринова, главен редактор на издателство „Гурме“ ще води срещата „В кухнята на литературата“, на която ще се представи кулинарната тема в испанската литература. По време на събитието от програмата на Софийския международен литературен фестивал ще има и дегустация на тапас – традиционните испански хапки, приготвени от главния готвач на испанския ресторант „Бодега“.