fb
БългарияНовини

DUB FX ще завладее София с парти нощ в парка на Летище София

2 мин.

Концертът на завладяващия уличен музикант – DUB FX обещава да бъде още по-страхотен с новата си локация. Партито на австралиеца, което ще завладее софия на 13 юни, ще бъде на територията на парка на Летище София и ще продължи до изгрев слънце. Всички закупени билети важат без презаверка.

От организаторите на концертаот EventEase уверяват, че входът за публиката ще в непосредствена близост до изходите на метрото, а разположението на сцената ще е във вътрешността на парка до езерото. Началният част на партито е в 22:30 ч., а при неблагоприятни метеорологични условия с  валежи организаторите ще имат гостовност да преместят събитието в зала на закрито.

DUB FX, който в момента обикаля eвропоейските фестивали с мащабно турне по представяне на последния си албум от миналата година „Theory of Harmony“, ще се качи на сцената малко след полунощ в компанията на двама музиканти и ще представи чисто новото си лайв шоу.

Освен него към съботната парти вечер в средата на юни публиката ще може да чуе едни от водещите имена на световната дръм енд бейз сцена – епичното дуо DUB PHIZIX и MC STRATEGY, които ще зарадват всички бас фенове с най-новите си съвместни музикални творения.

Музикално приключение наDUB FX се осъществява с подкрепата на J&B, а „Аз чета“ е медиен партньор на събитието.

Не пропускайте да следите всичко около концерта и на неговата фен страница тук.

БИЛЕТИ РАННО ПИЛЕ: 30 лв./35 лв. /Само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 35 лв./40 лв. в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Офис 1, ОМВ, и др./

Билети “Фен Тераса”: 40 лв. в магазин “Яко”, 45 лв. в мрежата на Eventim.bg

Билети “VIP Teраса”: 50 лв. в магазин “Яко”:, 55 лв. в мрежата на Eventim.bg

[ + ]