fb
НовиниПо света

Е. Л. Джеймс издава нов самостоятелен роман през април

2 мин.
E L James, author of best selling book, 50 Shades of Grey, photographed in London today.

Нова книга на Е. Л. Джеймс ще се появи на пазара тази пролет, научаваме от официалния профил на писателката във Facebook. The Mister ще бъде първият ѝ самостоятелен роман след рекордния успех на еротичната поредица „Петдесет нюанса сиво“ (изд. „Бард“). Той ще излезе с логото на Vintage Books, импринт на Penguin Random Houseедновременно в печатен, електронен и аудиоформат на 16 април.

Действието в The Mister се развива в съвременен Лондон, Корнуол и Източна Европа. Сюжетът запознава читателите с младия аристократ Максим Тревелян и мистериозната и талантлива Алесия Демачи. Красавицата е пристигнала в Лондон съвсем наскоро и носи със себе си спомените за едно опасно и бурно минало.

Е. Л. Джеймс споделя:

Ужасно се вълнувам най-сетне да представя този страстен нов романс на света. Това е историята на Пепеляшка, пренесена в двайсет и първи век. Максим и Алесия ме поведоха на изумително пътешествие и се надявам, че читателите ми ще бъдат омаяни от тяхната трепетна и чувствена приказка – подобно на мен, докато я писах – и че също като мен ще се влюбят в тези герои.

Издателите обещават, че историята ще е пълна с „напрежение, приключения и заплахи“ и ще даде на читателите възможността да надникнат в един свят, за който повечето от нас могат само да мечтаят.

Трилогията „Петдесет нюанса сиво“ е продала повече от 150 милиона копия в световен мащаб, а едноименната филмова поредица се отчита с над един милиард долара приходи в боксофиса. Е. Л. Джеймс дори отбелязва световен рекорд на „Гинес“ за най-печеливша авторка на художествена литература в рамките на година.

Снимка на публикацията: Daily Mail