fb

Книжарници "Хермес" препоръчват, виж какво!

ПАРКирай се на зеленоСпециални

Еко-кът, детски приказки и … роботи в Южния парк

1 мин.

В Южния парк в София вече има специален еко-кът с библиотека на открито, безплатни игри и Wi-Fi, в който можете да послушате и детски приказки на живо, докато си почивате върху меки мебели. Точното място е на поляната до входа на парка откъм бул. „Гоце Делчев” и е част от кампанията на Пощенска банка „ПАРКирай се на зелено”.

Зеленият кът ще гостува на парка до 22 септември и този четвъртък от 18.30 ч. предстои първият турнир по настолната игра „Катан” със специални награди. Реванш ще има и на 19 септември в същия часови интервал.

Майсторите на табла вече премериха сили в два турнира и заслужено получиха зелени награди – ежедневна чанта от рециклирани рекламни материали на банката и удобни ръчни хладилни чанти за пикник. За най-запалените в програмата е предвидена още една дата – 5 септември от 18.30 ч. Най-малките посетители на парка ще могат да послушат приказки в детската читалня още два понеделника – на 9 и 16 септември между 18.30 ч. и 19.30 ч.

През септември в зоната ще гостуват разнообразни творчески работилници – за зелени инсталации, оригами, бижута, и др. Ще можете да срещнете и кученце-робот, разбира се в рамките на атрактивни демонстрации на училище по роботика Robopartans.

Като част от проекта, Пощенска банка организира и „Зелена игра” във Facebook на адрес www.facebook.com/PostbankBG с много свежи награди.

Advertorial

[ + ]