fb
Книги и киноНовини

Филмът по бестселър на Колийн Хувър има нова дата за премиера

2 мин.

Премиерната дата на филма по бестселъра на Колийн Хувър „Никога повече“ (изд. „Ибис“, преводач Надя Баева) се измества в разгара на лятото. Това обяви Sony Pictures, местейки и датата от 21 юни на 9 август. Това вече е вторият път, когато „It Ends With Us“ се отлага, след като екранизацията първоначално трябваше да дебютира през февруари.

Филмът е режисиран от Джъстин Балдони, който виждаме на екран в главната роля, заедно с Блейк Лайвли. Актьорският състав на „It Ends With Us“ също включва Джени Слейт и Хасан Минхадж. Сценарият е адаптиран от Кристи Хол, а филмът е продуциран от Алекс Сакс, Джейми Хийт и Хол. Изпълнителни продуценти са Лайвли, Балдони, Хувър, Стив Саровиц и Андрю Калоф.

Според анотацията на книгата, „Никога повече“ разказва историята на момиче на име Лили (Лайвли), което току-що се е преместило и е готово да започне живота си отново. Среща мъж на име Райл (Балдони) и се влюбва в него. Докато чувствата ѝ към него стават все по-дълбоки, Атлас (Скленар), първата ѝ любов, се появява отново и изправя пред изпитание връзката между Лили и Райл.

Книгата на Хувър се превърна във феномен, отчасти благодарение на общността „BookTok“ в TikTok.

Книгите на Колийн Хувър се издават на българския пазар от изд. „Ибис“, а в началото на годината е публикувано продължението на „Никога повече“ – „Всичко започва с нас“. Можете да ги поръчате от Ozone.bg.

Прочетете още:

Блейк Лайвли ще участва в екранизацията на „Никога повече“

Да се осмелиш да започнеш отначало във „Всичко започва с нас“

Колийн Хувър заема 6 от 10 места за най-продавани книги през 2022 г.