fb
БългарияНовини

Гражданско сдружение обявява конкурс за най-оригинална история от детските площадки

1 мин.

Гражданска инициатива за безопасни детски площадки обявява национален онлайн конкурс за разказ „Истории от детската площадка“. Конкурсът се провежда в две категории – за деца до 17 години и за възрастни над 18 години.

„Внимание! Този конкурс е само за тези от вас, които имат смелостта да споделят смешни, мъдри, тъжни и трагикомични истории с деца от 0 до 100 години, родители, катерушки, люлки и пързалки, и пясъчници! “ – „предупреждават“ организаторите.

Приемат се текстове до 2500 знака, които не са публикувани или награждавани досега. Те ще бъдат оценявани по оригиналност на идеите и случките и умело използване на езика. Разказите ще бъдат публикувани в онлайн платформата „Дневникът на мама и татко“. Наградите са осигурени от издателствата „Сиела“ и „Слънце“, Сдружение „Бебе и дете“, Таратанци, Крафт бира „Айляк“ и конна база „Ахил“.

Текстове за конкурса могат да се изпращат на електронната поща на Гражданска инициатива за детски площадки safeplaygrounds.sofia[at}gmail.com. Крайният срок е 27 ноември 2016. Подробно за регламента можете да прочетете във фейсбук събитието.