fb
Книги и киноСпециални

Хари Потър на живо – изживяване, което си заслужава [игра]

2 мин.

Феновете на Хари Потър определено нямат причини да се оплакват – книги, филми, продукти с образите на младия магьосник и неговите приятели, че дори и цял един съпътстващ свят, в който да се потапят всекидневно – почти всички нужди на един истински почитател са задоволени. Има я обаче и онази черешка, която поставяме на най-вкусната торта: възможността да изживееш на живо любимия си сюжет в страхотна атмосфера. Ето тук е мястото на серията концерти с екранизациите на книгите за Хари, първият от които ще видим и в София на 25 февруари в Зала 1 на НДК благодарение на Warner Bros., CineConcerts и Keen Acts.

Концертът „Хари Потър и философският камък“ ще включва цялата музика в изпълнение на живо от симфоничен оркестър на фона на кинопрожекция на едноименната лента. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.

„Поредицата от филми за Хари Потър е едно от онези случващи се веднъж в живота културни явления, които не престават да носят радост на милиони почитатели по света. Имаме огромното удоволствие да Ви представим за първи път възможността да се насладите на изпълнение на живо от симфоничен оркестър на спечелилите много награди композиции, докато любимите ленти се прожектират на екрана. Това ще бъде едно незабравимо събитие“, обещава Джъстин Фриър, президент на CineConcerts и диригент на серията концерти по сагата за Хари Потър.

Сега „Аз чета“ и KeenActs ти дават възможност да спечелиш покана за двама за филм-концерта „Хари Потър и философският камък“, нужно е само да отговориш правилно на въпроса долу до 15 февруари.

(Ако не виждаш формата за участие добре, можеш да се включиш тук)