fb
БългарияНовини

Индивидуални срещи с бизнес училища: 4 причини да се включите

4 мин.

Водещи международни бизнес училища се срещат лице в лице с амбициозни специалисти в областта на бизнеса, управлението и финансите в София на 2 и 3 декември. „Аз чета“ е медиен партньор на събитията Access MBA и Access Masters.

Перспективите за развитие за завършилите MBA степен или магистратура по мениджмънт, финанси или счетоводство са блестящи според всички големи световни класации. Тези квалификации сега се ценят и отвъд корпоративния свят в почти всяка професионална област, индустрия, континент, бизнес или социално предприемачество, както в публичния, така и в частния сектор.

Дипломните степени като Магистър по финанси (MiF), по мениджмънт (MiM) или по счетоводство са изгодни за младите специалисти по отношение на стартовата заплата и позицията, както и на възможности за кариерна реализация. Престижната магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е призната във всички части на света и в индустриите като златен стандарт на обучението по мениджмънт.

Разнообразието от MBA програми и магистърски програми с добра репутация никога не е било по-голямо, както и възможностите за професионално израстване за амбициозни бизнес лидери и специалисти. Процесът на подбор на правилното бизнес училище обаче изисква повече проучване и размисъл, затова индивидуалните срещи с директори по прием на студенти на бизнес училищата е от решаващо значение за процеса. Ето 4 причини да се включите в подобна серия от срещи и какво трябва да направите:

1. Ще научите как всяка една програма подхожда на вашите цели.

Кандидатите, завършили училище са взели решение, трябва да се възползват от възможността да говорят лице в лице с представители на бизнес училища, за да разберат дали някое от тях ще им помогне да постигнат своите лични и професионални цели. В допълнение, срещите могат да опишат индивидуалността и подхода на едно училище и да покажат дали те са съвместими с очакванията на кандидатите. Представителите на бизнес училищата осигуряват също така и обратна връзка за това каква е конкуренцията за прием в училището.

2. Ще можете да изберете между MBA и магистърска степен.

MBA степените и магистърските степени се различават от гледна точка на изискванията за прием, бюджета, перспективите за професионално развитие и студентските профили. За онези, които все още не са решили, може ли да има нещо по-добро от среща с представители на MBA програми и магистърски програми по едно и също време, на едно и също място?

Access MBA и Access Masters събития, провеждащи се в София на 2 и 3 декември, предоставят уникалната възможност за потенциалните кандидати да разговарят лично с представители на бизнес училище от Oxford University, IESE Global Executive MBA, Vienna University of Economics and Business – WU Executive Academy, IE Business School, Kedge Business School и много други.

3. Ще се срещнете с училища, които отговарят на Вашите очаквания.

MBA и Masters събитията дават възможност на бъдещите студенти да се срещнат лице в лице с представителите на училищата, които отговарят на техния професионален опит и очаквания. Училищата и кандидатите вече се познават и всяка 25-минутна среща преминава в обсъждане на темите с най-голяма важност.

4. Можете да се възползвате от професионалнитe насоки в реално време.

Получаването на бизнес степен се случва веднъж в живота и бъдещите кандидати ценят съвета на експерта. Преди, след и между срещите с бизнес училищата участниците могат да получат безплатна консултация по всеки един аспект на подбора на училище, подготовка за GMAT, възможности за финансиране и стратегии за кандидатстване, което ще гарантира една успешна инвестиция в бизнес образованието.

Срещнете се с директорите по прием на студенти на водещи бизнес училища и разширете своите представи за образованието ви с Магистърска степен или MBA на 2 и 3 декември в хотел „Маринела“ София. Участието е безплатно след регистрация на адрес www.AccessMBA.com и www.AccessMastersTour.com. При регистриране най-малко 10 дни преди събитието, участниците ще получат оценка на профила и персонализирана консултация, за да открият най-подходящите бизнес училища на събитието.