fb
Ревюта

„Как да печелим от интернет?“ – вече има наръчник за това

2 мин.
kak da pechelim ot Internet

kak da pechelim ot InternetТрудно ми е да си представя някой, който се занимава с онлайн бизнес в България, да не е прочел “На 1 клик разстояние”. Точно преди 3 години Александър Ненов описа никак-не-скромния си опит в правенето на бизнес в интернет в книга и тя стана бестселър. Сега последва най-логичното – продължение с още полезни съвети как да печелим от интернет. Е, и с точно това заглавие.

Как да печелим от интернет“ е допълнено издание на първата книга на Алекс Ненов, но определено си заслужава да я прочетете, дори и да сте чели още “На 1 клик разстояние”. Нали знаете – според закона на Мур за тези 3 години компютрите са станали поне 4 пъти по-бързи, вече със сигурност не можем без Facebook, блоговете позамряха, но пък се появиха нови социални мрежи, които заемат от времето ни и… ни дават възможност да монетизираме това време.

Ненов превежда през А и Б на онлайн бизнеса, така че, дори да сте абсолютно начинаещи, ще навлезете прилично навътре. Той развенчава и няколко мита (най-вече за “безплатното” в интернет), макар и да не си го признава. Най-важното послание е, че всеки може да печели от интернет, но ако не сте достатъчно мотивирани, просто не започвайте.

Тук, както във всяка бизнес книга, най-важното са историите на успелите в сектора. Освен личния опит на Алекс Ненов, ще видите и десетки примери за успешни български онлайн бизнеси (мхм, отделени са и няколко страници и на Ozone.bg и онлайн книжарницата “Книга за теб”), ще разберете кое си струва да направите и кое – не, както и някои свежи идеи за започването на бизнес в мрежата почти веднага.

Завършвам с добрата новина – тази вечер от 19 ч. в клуб “Перото” в НДК ще бъде официалното представяне на книгата и ще имате възможност лично да попитате Александър Ненов „Как да печелим от интернет?“. Аз също се бях заредил за прекарването на 2 много интересни часа на събитието, когато… Алекс ме покани да водя. Ще ви очакваме и обещаваме да научите много нови и интересни неща за онлайн бизнеса!

[ + ]