fb
Ревюта

Кърпена глава спасява приятел в „Бърлогата на паяка“

1 мин.

Много хора имат фобия от паяци. Ако сте сред тях, не четете това ревю, нито пък „Бърлогата на паяка“ (изд. „Фют“) – четвъртата книга за приключенията на създанието Кърпена глава на Гай Бас.

Кърпена глава отново е изправен пред изпитанието да напусне замъка си и да се изправи пред големия опасен свят на хората. За чудовищно, сглобено от различни части същество като него, той е нетипично мил, услужлив и верен на приятелите си. Затова не се колебае незабавно да тръгне на спасителна мисия, когато приятелите му изпадат в беда. Този път следите го отвеждат в сиропиталището „Много пътища“, където се среща със странната мадам Отров.

„Бърлогата на паяка“ предлага още една доза от приключенията на симпатичното чудовищно творение на луд професор, който се интересува единствено от следващия си експеримент. За щастие, Кърпена глава е съвсем различен от създателя си – загрижен за чудовищните обитатели на замъка (без неговите специални отвари те биха се самоунищожили), истински верен и жертвоготовен приятел, смело и изобретателно малко същество, което успява да доведе приключенията до успешен край.

Цялото ревю можете да прочетете в сайта „Детски книги“.

Можете да я закупите предварително с отстъпка от 10% от Ozone.bg и безплатна доставка, като ползвате код azcheta при завършване на поръчката си!