fb
Книги и киноНовиниПо света

Книга „Теория на големия взрив“ разкрива тайни за хитовия сериал

2 мин.

Неразказни истории за хитовата поредица „Теорията за големия взрив“ на CBS ще се появят в предстояща книга от главния редактор на Glamour Джесика Радлоф, пише The Hollywood Reporter.

The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series, определена за публикуване на 11 октомври 2022 г., включва интервюта с 40 души, включително създателите Чък Лори и Бил Прейди, дългогодишния шоурънър Стивън Моларо и звездите Джони Галеки (Ленард), Джим Парсънс (Шелдън), Кейли Куоко (Пени), Саймън Хелбърг (Хауърд), Кунал Наяр (Раджеш), Мелиса Рауч (Бернадет) и Маим Бялик (Ейми).

„Откакто „Теорията за Големия взрив“ беше спрян през май 2019 г., феновете искат завръщане и през октомври ще го получат под формата на The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series, каза Радлоф. „След като отразявах поредицата през по-голямата част от нейния 12-годишен цикъл мислех, че знам всичко. Оказа се, че след като направих над 116 часа чисто нови интервюта за тази книга, научих, че знанията ми са били само повърхностни. Много от разкритията бяха нови и шокиращи и за актьорите, и за изпълнителните продуценти Чък Лори, Стив Моларо, Стив Холанд и Бил Прейди. Сега, когато сме само на месеци до публикуването, предполагам, че нивото на вълнение, което изпитвам най-накрая да споделя това с феновете, е като това, което Шелдън и Ейми почувстваха, когато спечелиха Нобелова награда.“

Ръководители на продуцентите Warner Bros. TV и CBS, както и писатели и членове на екипа, също са включени в книгата от Grand Central Publishing.

„Теорията за големия взрив“ се оттегли след 12 сезона на екран през 2019 г. Шоуто за група симпатични маниаци се класира като комедия с най-висок рейтинг на телевизията. Четирикратният носител на Еми – Парсънс, избра да се оттегли от поредицата въпреки желанието на останалата част от актьорския състав и продуцентите да направят още един сезон.

Лори e написаl предговора за книгата след часове интервюта с Радлоф. Главният редактор e публикувал повече от 150 истории за сериала в Glamour и се появява във финала на филма. Книгата включва повече от 120 часа интервюта, обхващащи нови подробности за емблематични епизоди, включително прочутата част за салфетките на Ленард. Актьорският състав също разказва лично за живота зад кулисите, като се започне от развод и тревожност и как това се отрази на шоуто (което запази всичко в тайна).