fb
КнижарницитеНовини

Книжарници „Приятели“ придобиха онлайн магазина Sokrat.bg

1 мин.

С напълно нов дизайн и на нов домейн е от няколко дни познатата онлайн книжарница Sokrat.bg. След придобиването си от книжарници „Приятели“ през 2014 г., магазинът вече се намира на Priateli.bg и добавя още един търговски канал към 14-те физически магазина на веригата.

„Целта ни е да предложим модерно място за среща с книгите. Благодарение на функционалния си и адаптивен дизайн, сайтът ще бъде винаги на разположение на клиентите – независимо дали ползват настолно или мобилно устройство”, казва управителят на книжарници „Приятели” Павлин Якимов.

Според него новият сайт е изграден върху добра основа, след като през 2014 г. Sokrat.bg получи номинация за Националната награда „Христо Г. Данов” в категория „Електронно издаване и нови технологии”. Основни приоритети на Priateli.bg ще бъдат бързо, компетентно и коректно обслужване, което включва и навременна информация за движението на всяка поръчка, допълва Якимов.

Освен каталог с книги за продажба, сайтът ще предложи на поситителите си и авторски ревюта на някои от предлаганите заглавия, както и секция с актуални новини.

Кои са най-продаваните книги във веригата книжарници „Приятели“ можете да следите в нашата секция „Класации“ всяка седмица

[ + ]