fb
БългарияНовини

Книжни блогъри организират Instagram предизвикателство за читатели

1 мин.

Четири български книжни блогърки организират интересно Instagram предизвикателство за читатели –  „Книжен Октомври 2019“.

Викс (@_the.bookie.monster_), Тея (@little.book.space), Симона (@a_bookwish) и Теди (@the_bilingual_reader) искат да провокират читатeлите да споделят повече за любимите си книги, герои и истории и обещават да раздават книжни награди в края на всяка седмица от октомври.

Всеки ден от октомври има различно книжно предизвикателство, а всяко едно от тях е вдъхновенo от световен ден на ООН, забавен национален празник или странна традиция. Всички, които искат да участват, трябва да споделят поне една снимка с хаштаг #BookishOctober2019 през седмицата. В края на всяка седмица на случаен принцип с Random Name Picker ще бъде избран победител, който ще получи специална книжна награда.

По време на предизвикателството информация за темата на деня и историята зад нея ще бъде публикувана на профила на Теди, всички снимки от деня с #BookishOctober2019 ще се публикуват като Story в профила на Викс. Резултатите и победителите от игрите ще бъдат обявявани в профилите на Тея и Симона. Именно те ще изпращат подаръците. И четирите акаунта ще бъдат активни по време на предизвикателството и ще се включат в него, споделяйки своите предпочитания и истории.

А ето и списък на всички книжни предизвикателства за октомври:

 

 

Снимка: Pixabay