fb
БългарияНовини

Кой е Джей Кристоф и как можеш да му зададеш въпрос на живо в събота

1 мин.

Тази събота Читалище.то ще бъде домакин на жива видеовръзка с американския писател Джей Кристоф, организирана от неговите издатели „Егмонт“ с медийната подкрепа на „Аз чета„. Следобедното видеорандеву ще започне в 13:00, заради часовата разлика с дома на писателя.

Кристоф е автор на поредиците „Нивганощ“ и The Lotus War, а заедно с Ейми Кауфман пишат книгите от серията „Илумине“, втората от които – „Гемина“ – предстои да излезе и у нас през тази година. Носител е на множество награди и книгите му са издадени в над тридесет държави, повечето от които не е посещавал никога.

Ако помолите Джей да се представи сам, ще ви каже, че е висок два метра и му остават около 13 030 дни живот, че момента живее в Мелбърн с жена си, която е таен агент и професионален асасин, и най-мързеливия Джак Ръсел териер на света. О, и не вярва в щастливия край, но това вероятно вече сте забелязали от книгите му.

Въпросите си към Джей Кристоф ще можете да зададете на живо в Читалище.то в събота следобед или предварително в специалното Facebook събитие:

Следващата събота ще ви очакваме в Читалище.то, където виртуално ще ни гостува не друг, а самият Jay Kristoff! 😮

Ако ис…

Posted by Егмонт Тийн on Friday, July 7, 2017

Прочетете ревюто на Гери за „Илумине: Досието Illuminae_01“.