fb
БългарияНовини

Коледното издание на книжния брънч с кауза на Trouble Bakers ви очаква на 1 декември

1 мин.

След успеха на пролетния книжен брънч, посетен от над седемдесет души, Деси и Пролет от Trouble Bakers ще отбележат началото на ежегодната коледна суматоха с ново кулинарно-книжно предизвикателство. На 1 декември (неделя) от 11:00 часа в софийския бар „Абордаж“ (ул. „Веслец“ 22) ще ви очаква изобилие от вкусни закуски в комбинация с медовина – вълшебното питие, което присъства в толкова много приказни истории. Чаша медовина и (не)разумни количества от каквото и колкото ви хареса ще ви струва само 15 лева, а децата до 10 години хапват безплатно.

Книжният брънч е най-добрият начин да „вкусиш“ много книги наведнъж, твърдят Деси и Пролет. Всеки книжен сладкиш или солениш е придружен от табелка с описание и цитат от книгата, от която е вдъхновен. На масата присъстват и самите книги, които всеки може да разлисти и да почете. Домакините ви приканват да им помогнете в избора на закуски, като гласувате в анкетата във фейсбук събитието, а за да има достатъчно количества за всички, трябва да отбележите присъствието си с GOING.

Събраните средства ще помогнат на книжно-кулинарния екип да продължи да готви и чете с деца в неравностойно положение, за да бъдат книгите достъпни за всички деца независимо от старта, който са получили в живота.